خط تولید خوراک آبزیان - ظرفیت 2 الی 3 تن

خط تولید خوراک ماهی فرآیندی است که در آن مواد اولیه و غلات را با افزودن ویتامینه‌ها و مواد معدنی به خوراک با کیفیت و بهداشتی تبدیل می‌‌کنند.
این خطوط قابلیت تولید خوراک‌ ماهی با ویژگی‌هایی مانند خوراک شناور، نیمه شناور، غرق شونده یا حتی خوراک حیوانات خانگی را دارند. بافت ریز و گستردگی مواد مغذی برای منطبق شدن بر عادات غذایی از دیگر ویژگی‌های خوراک ماهی است.

تجهیزات اصلی خط تولید خوراک ماهی

شما برای راه‌اندازی خط تولید خوراک ماهی به تعدادی دستگاه نیاز دارید که هر کدام نقش مهمی در فرآیند تولید ایفا می‌کنند.
برخی از دستگاه‌های اصلی ایت خط تولید یک به شرح زیر هستند:

فیدر رطوبت زن

این قسمت از دستگاه پلت‌ساز متشکل‌ از یک لوله انتقال رطوبت، محفظه، الکتروموتور، ماردون است. وظیفه فیدر رطوبت زن، مخلوط کردن مواد گوناگون و ایجاد رطوبت به میزان مورد نیاز است.

ورودی رطوبت

لوله ورودی رطوبت به محفظه فیدر رطوبت زن متصل است و قابلیت اتصال به آب، بخار، روغن یا هر ماده رطوبت‌زا را دارد.

تابلو کنترلی دستگاه

این سیستم از قسمت‌های مختلفی مانند رله کنتاکتورها، فیوزها، کلیدها و دیگر تجهیزات الکترونیکی تشکیل شده و عملیات کنترلی دستگاه پلت‌ساز از روی این تابلو کنترلی صورت می‌گیرد.

ورودی بخش پلت ساز

مواد پس از عبور از فیدر رطوبت زن، با هم مخلوط شده و از بخش انتهایی آن وارد قسمت ورودی پلت‌ساز می‌شوند.

دای‌های قابل تعویض

دای‌ها از جمله دستگاه‌هایی هستند که قابلیت تعویض دارند و شما می‌توانید با یک دستگاه پلت خوراکی یا کود را در انواع سایزها و با قطرهای متفاوت تولید کنید.

۱۷۱۹۴۹ 1 |خروجی پلت دستگاه

خروجی این دستگاه قابلیت تنظیم ارتفاع پلت‌های تولید شده را دارد و شما می‌توانید با کمک آن طول پلت‌ها را با کاهش و افزایش تیغه کاتر تنظیم کنید.

مراحل اصلی تولید خوراک ماهی

این خط تولید چند مرحله انجام می‌شود، مراحل گوناگون این خط تولید به شرح زیر هستند:

مرحله دریافت و تمیزکاری

ایمنی و بهداشت دستگاه دریافت‌کننده از شرایط مهم برای آغاز فرآیند تولید خوراک ماهی است.
در این مرحله موادی مانند غلات، پودر ماهی، انواع کنجاله‌ها، پودر گوشت و اسکوئید، بنتونیت، افزودنی‌ها به‌وسیله خطوط انتقال از انبارها و سیلوها دریافت می‌شود.

مرحله پیش‌ آسیاب، بچینگ و میکس اولیه

در این مرحله نخست انواع کنجاله و در صورت نیاز پودر ماهی پیش‌آسیاب می‌شود.
همچنین این قسمت براساس شرایط تامین مواد اولیه موجود در کشور به منظور بهبود مصرف انرژی و رفع احتمال انسداد خطوط ضروری و حیاتی است.

مرحله آسیاب فاین

این مرحله از تولید خوراک ماهی به دلیل عدم طراحی و استفاده ازآسیاب‌های حرفه‌ای، برای موادی که درصد چربی زیادی دارند انجام می‌شود.

مرحله میکس نهایی

پس از آسیاب کردن مواد اولیه، میکس و مخلوط شدن آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
این فرآیند برای همگون کردن انواع مواد اولیه همچون ذرت، پودر ماهی، گندم، انواع کنجاله‌ها،اسکوئید، بنتونیت، پودر گوشت و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

IMG 20220910 WA0170 1 1 |مرحله اکسترودر

در این مرحله مکانیزم اصلی این دستگاه با توجه به افزایش فشار و دمای مواد میکس شده انجام می‌شود.
در پایان این مرحله آب موجود در بافت مواد تبخیر شده و مواد به‌ صورت متخلخل و با چگالی کمتر از آب تولید می‌شوند.

مرحله کوتینگ و کولینگ

از این سیستم برای پاشیدن روغن بر روی سطح پلت‌های تولید شده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
از جمله مزایای این مرحله می‌توان به دلپذیر شدن خوراک، جذب بیشتر، تغذیه مناسب‌تر، افزایش راندمان و کیفیت و… اشاره کرد.

مرحله انبارش و بسته‌بندی محصول با گریدهای متفاوت

برای راحتی در حمل و نقل و بسته‌بندی سریع و اصولی محصولات تولید شده باید از دستگاه توزین استفاده کنید.
در این مرحله دان پلت و اکسترود آماده را داخل بسته‌بندی‌های گوناگون (از نظر کیسه و وزن) به‌طور خودکار قرار می‌دهند.
این فرآیند سبب صرفه جویی در کار و زمان می‌شود و شرایط تولید در مقیاس بزرگ را نیر فراهم می‌کند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *